Randivonal

Randivonal

Közel 3 millió regisztrált. A Randivonal társkereső szolgáltatás előfizetéses rendszerben vehető igénybe, így az oldalon fizetőképes felhasználók érhetők el. A regisztrált felhasználók körében lehetőség van a demográfiai szempontok alapján célzott hirdetések megjelenítésére.

Látogatói: 18-59 éves nők és férfiak
Havi 419.565 real user (desktop) Havi 17.255.181 page view (desktop) Havi: 26.814 real user (mobil) Havi 4.173.099 page view (mobil) Forrás: Gemius, OLA. - Habostorta Media/becsült adatok)

VagyokNeked.hu

VagyokNeked.hu

Mi keresünk, Te választasz - A VagyokNeked.hu olyan társkeresőket ajánl egymásnak, akik gondolkodásukban, életvitelükben leginkább hasonlítanak egymáshoz.

Látogatói: 25-49 éves hölgyek és urak

Viszony

Viszony

A Viszony.hu Magyarország első párkapcsolatban élőknek szánt diszkrét szerető keresője. Az oldal különlegessége, hogy párkapcsolati háttérrel rendelkező felek az oldal segítségével létesítsenek titkos viszonyt. Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon, az oldal pedig ehhez biztosít anonim és diszkrét felületet.

Látogatói: 18-65 éves, párkapcsolatban élő hölgyek és urak

Puncs.hu

Puncs.hu

A Puncs.hu kaput nyit arra a világra, amire mindannyian vágyunk. Ez az oldal a boldogságról szól, amit keresünk. Az oldal a szépségükkel és intelligenciájukkal tisztában lévő fiatal lányokhoz és fiúkhoz szól, de ugyanakkor az elfoglalt, tehetős úriemberekhez, vagy hölgyekhez is, akik megosztanák életük egy szeletét a másikkal, akit kölcsönösen boldoggá tudnak tenni.

Látogatói: 18-65 éves, jó anyagi helyzettel rendelkező hölgyek és urak

Párom.hu

Párom.hu

Magyarország egyik leglátogatottabb társkeresője 997 ezer aktív felhasználóval. Demográfiai targetálhatóság, 280 ezres eDM adatbázis.

Csajok és Pasik

Csajok és Pasik

A legnagyobb magyar közösségi társkereső. Napi 45 ezer látogatás, 300 ezer felhasználó, targetálható megjelenések demográfia alapján (nem, kor, lakhely szerint).

Lovebox

Lovebox

Látogatók 54%-a budapesti, 43%-uk felsőfokú végzettséggel rendelkezik.
Célcsoport: 18-40 év között.

Melegrandi.hu

Melegrandi.hu

Kulturált ismerkedési lehetőséget biztosít a 2001 óta üzemelő oldal azoknak a társkeresőknek, akik azonos nemű párjukat keresik.